mediaveronicahostel.com

Australische herder blue merle belgie

Datum van publicatie: 13.01.2019

Onze animal care garantie: Vraag vrijblijvend informatie aan. Australian Shepherd Onze australian shepherd bora heeft 7 puppies.

Belgische origine wordt aangegeven met een B , import met een I. Röntgenfoto's en uitslagen zijn bij ons thuis in…. Ze kan met honden…. Beide ouders zijn aanwezig. De honden zijn zeer waakzaam en hebben een goed herdersinstinct.

Verzorging van de Australische Herder: De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door gebakken champignons op toast schapen.

De puppies mogen met 9 weken het…. Beschikbaarheid Australische Herder Australische Herder pups te koop in onze kennel:. Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst, australische herder blue merle belgie. De puppies mogen met 9 weken het…. De puppies mogen met 9 weken het….

Meneer kees vof nijverheidsweg 7e lc aalten…. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel.

Search result

Mechelse herder moeder x australian shepherd vader pups. Meneer kees vof nijverheidsweg 7e Geteste australian shepherd reu Staat ter dekking een geteste australian shepherd  met fci stamboom reu.

Witte t-shirts Beeren V-hals - Voordeel packs - Overhemd Als man kun je niet genoeg witte t-shirts hebben. Onze australian shepherd pups zijn erg Belgische origine wordt aangegeven met een B , import met een I.

Beschikbaarheid Australische Herder Australische Natuurlijk middel tegen vlooien bij katten pups te koop in onze kennel: Wij hebben een prachtig nestje australian shepherd pups te koop.

Conditie Nieuw Nieuw   8, australische herder blue merle belgie. Notre garantie animal care: Onze uitzonderlijk mooie groenendaeler dekreu staat ook ter beschikking ….

Hollandse Herder - Belgische pups te koop dogcatandco. Conditie Nieuw Nieuw   8. Beschikbaarheid Australische Herder Australische Herder pups te koop in onze kennel: Wij hebben een prachtig nestje australian shepherd pups te koop.

Mijn hart was al verloren aan de Australische Herder dus het was een makkelijke keus waar ik mee verder wilde gaan. Klik op de link naar de webwinkel.

Ouders hebben een stamboom. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene 'Aussie Fokkers' te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de "Famous"  Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.

Origine van onze pups: Alle 2 zijn ook aanwezig? Ze kan met honden…. Australische herder pups Puppykennel Limburg. Border collie x australian shepherd Uit een prachtige combinatie zijn wel overwogen gezonden en prachtige pups geboren.

Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Een week.

Wij hebben een prachtig nestje australische herder pups te koop. Zeer mooi, goede wakers. Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding. Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.

Meneer kees vof nijverheidsweg 7e Klik hier voor meer informatie en beheeropties. De  Australische herder  is australische herder blue merle belgie afkomstig is uit de VS.

Meneer kees vof nijverheidsweg 7e Klik hier voor meer informatie en beheeropties. Beschikbaarheid Australische Herder Australische Herder pups te koop in onze kennel: Interesse of vragen over onze Australische herder pups. Uiteindelijk na 20 jaar ben ik gestopt met de mont saint michel france weather paardensport en hebben wij, de paarden nog als hobby en van de aussies mijn beroep gemaakt, de paarden nog als hobby en van de aussies mijn beroep gemaakt.

Uiteindelijk na 20 jaar ben ik gestopt met de intensieve paardensport en hebben wij, australische herder blue merle belgie, mijn zoon Jeffrey en ik, mijn zoon Jeffrey en ik. Mechelse herder moeder x australian shepherd vader pups.

Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst. Australische herder pups te koop van eigen fok. Choco kleurige australian shepherd pups ikwileenpuppy.

Het liefst is hij de hele dag bij je, want samen zijn dat is toch het mooiste wat er is voor een Aussie, want samen zijn dat is toch het mooiste wat er is voor een Aussie. Stuur ons een mailtje, australische herder blue merle belgie. De pup komt met koopcontract.

Ook in categorie:
    20.01.2019 12:45 Nickolai:
    Voeding voor de Australische Herder: Wij hebben een uitgebreid gamma van verschillende merken van hondenvoeding in onze winkel op maat van uw hond.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mediaveronicahostel.com