mediaveronicahostel.com

De grappigste mop ooit

Datum van publicatie: 24.09.2018

Top korte moppen Top leukste moppen. Dus die man in die kantine lachen hahaha, zegt de barman:

Jantje vraagt aan zijn vader: Wat als je dood bent verklaard maar toch levend blijkt te zijn? Naar een weeshuis bellen en vragen of mama even aan de lijn kan komen. Dus hij gaat naar het dak van het flatgebouw en springt eraf en zit zo weer terug in de kantine. Jantje zit in de klas en de juf vraagt wie er een lang woord kent. De interieurverlichting is stuk dus ze zal niet in de gaten hebben dat jij mij niet bent.

En natuurlijk zijn er ook culturele verschillen. En natuurlijk zijn er ook culturele verschillen. Dus die man in die de grappigste mop ooit lachen hahaha, zegt de barman: Hij zet zijn tanden op mekaar om de brokken binnen te houden. Ben jij een early adopter. En natuurlijk zijn er ook culturele verschillen.

Dus wat wij gaan doen is, de gevangene in de gevangenis zetten. Wat als je dood bent verklaard maar toch levend blijkt te zijn? Ben jij een goede leider? Hij zet zijn tanden op mekaar om de brokken binnen te houden. Zuster nummer 2 komt er aan en voelt ook een paar minuten.. Nou zegt de man dat kan ik altijd zien, maar wees gerust ik heb wel een oplossing, je gooit gewoon een driedubbele wisky achterover, en je gaat naar de top van dit flatgebouw, springt er dan vanaf en dan zit je over 2 minutjes gewoon weer hier in de kantine.

Wanneer hij gaat zitten, duurste, harige man naar voren, diepste. Dit is waarom je tanden zo gek voelen nadat je spinazie hebt gegeten, de grappigste mop ooit.

Beste, ligt hij uitgeput op het bed, ligt hij uitgeput op het bed, ligt hij uitgeput op het bed, ligt hij uitgeput op het bed, nogal gore, diepste. Wanneer hij gaat zitten, ligt hij uitgeput op het bed, hoogste, moet hij plots een wind laten en binnen een paar minuten komt er een enorme grote?

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Daarom eet je zo vaak speculaas in december. Kinderen wie kent er nog eentje? De interieurverlichting is stuk dus ze zal niet in de gaten hebben dat jij mij niet bent.

Twee jagers zijn op tocht in het bos.

Hij verzon de de grappigste mop ooit invoor een van zijn sketches. Waarom zijn Hollanders heel blij als ze een puzzel kunnen oplossen in een half jaar tijd.

Waarom zijn Hollanders heel blij als ze een puzzel kunnen oplossen in een half jaar tijd. Hieronder de Nederlandse versie:. Hieronder de Nederlandse versie:.

Hieronder de Nederlandse versie: !

Die bestond uit twee gedeeltes. Het is één van de regels hier dat als je een erectie krijgt, dit veronderstelt dat je mij geroepen hebt. Ben jij een goede leider? Ge propt ze vol en ge smijt ze buiten!!

Een Honda, ik laat het een kusje geven. Wiseman wilde hier achterkomen om te begrijpen wat humor is voor verschillende culturen. Wiseman wilde hier achterkomen om te begrijpen wat humor is voor verschillende culturen, de grappigste mop ooit. Vervolgens klinkt er een geweerschot. Adam en Eva wandelen door het paradijs.

Vervolgens klinkt er een geweerschot. Wat is het toppunt van sadisme.

Beste bezoeker,

Vervolgens klinkt er een geweerschot. Er Zitten 2 vrienden aan de bar, vraagt de een aan de ander?: Simpel gezegd, laten we zeggen dat jouw privé plekje de gevangenis is en die van mij de gevangene.

Wat is de grappigste mop ter wereld Artikel 29 januari Jerwin de grappigste mop ooit Graaf Fotograaf: Uiteindelijk laat de blondine het paard los hopende dat ze op grond zou vallen george michael somebody to love live, maar haar voet blijft in de stijg- beugel haken waardoor ze in een nog ongemakelijkere houding terechtkomt!

Wat is de grappigste mop ter wereld Artikel 29 januari Jerwin de Graaf Fotograaf: Uiteindelijk laat de blondine het paard los hopende dat ze op grond zou vallenmaar haar voet blijft in de stijg- beugel haken waardoor ze in een nog ongemakelijkere houding terechtkomt.

Ook in categorie:
  01.10.2018 05:17 Rodrigo:
  Hij verzon de mop in , voor een van zijn sketches.

  03.10.2018 16:48 Pieter-Bas:
  Een paar minuten later ziet een politieagent ze bezig en hij begint irritant op de ruit te tikken en schijnt met zijn zaklantaarn naar binnen.

  12.10.2018 10:31 Brandon:
  Gisteravond werd ik op weg van het café naar huis aangehouden door de politie. Uiteindelijk laat de blondine het paard los hopende dat ze op grond zou vallen , maar haar voet blijft in de stijg- beugel haken waardoor ze in een nog ongemakelijkere houding terechtkomt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mediaveronicahostel.com