mediaveronicahostel.com

Gedachten in het engels vertaald

Datum van publicatie: 26.12.2018

Dutch Dat is hetgeen de co-rapporteur en ik bij dit verslag in gedachten hebben gehouden. Dutch Dit is niet de Europese Unie die ik in gedachten had toen mijn land er lid van werd. We should recall today the major contribution she has made to the cause of freedom on this continent.

Dutch De tekeningen zijn hier in zwart en wit maar in mijn gedachten hebben ze kleuren. Dutch Misschien kan dit in gedachten worden gehouden voor de volgende GMO-onderhandelingen? Dutch De regelgeving voor voertuigen op de weg is niet geschreven met een vliegtuig in gedachten. Dutch Ik verzoek u daarom deze overwegingen morgen bij de stemming in gedachten te houden.

Dutch Ik wil u enige gedachten meegeven over de prioriteiten voor de komende jaren. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch De regelgeving voor voertuigen op de weg is niet geschreven met een gedachten in het engels vertaald in gedachten. Dutch Dat moeten wij in gedachten houden als wij naar grote delen van het beleid van de Raad kijken. Waarom doe je het niet allebei. We remember the victims of fascism and bow our heads in memory of the combatants who died. Waarom doe je het niet allebei.

Dutch Met dit verschijnsel in gedachten zou de Raad aan het echte Europa moeten werken. Dutch Dit is niet de Europese Unie die ik in gedachten had toen mijn land er lid van werd. Dutch Met de grenswaarde voor zaden die u in gedachten hebt, is deze limiet niet haalbaar!

Zojuist vertaald

Dutch Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies. Dutch Met dit verschijnsel in gedachten zou de Raad aan het echte Europa moeten werken. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Met dit in gedachten , mijnheer de Voorzitter, wens ik u van harte succes.

English in- im- il-.

Dutch Een van de fundamentele gedachten in de Europese Unie is het subsidiariteitsbeginsel. Dutch Ik heb zojuist gezegd, en ik ga nu verder, moeten we vooral ook naar de toekomst kijken.

Dutch Met het verleden in gedachtenmoeten we vooral ook naar de toekomst kijken? Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Met het verleden in gedachtengedachten in het engels vertaald, moeten we vooral ook naar de toekomst kijken.

"in gedachten" vertalen - Engels

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in gedachten" in de context. Dutch in gedachten Kijk eens naar het Engels- Nederlands woordenboek door bab. Dutch Misschien kan dit in gedachten worden gehouden voor de volgende GMO-onderhandelingen?

Dutch Ik wil u enige gedachten meegeven over de prioriteiten voor de komende jaren! Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in gedachten" in de context. Zie voorbeeldzinnen huis te koop blokweerweg alblasserdam gebruik van "in gedachten" in de context.

Dutch Ik wil u enige gedachten meegeven over de prioriteiten voor de komende gedachten in het engels vertaald. Dutch Wij hebben natuurlijk meer manieren om samen te werken en van gedachten te wisselen.

"gedachten" vertalen - Engels

Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. Dutch Dit is niet de Europese Unie die ik in gedachten had toen mijn land er lid van werd. Dutch De tekeningen zijn hier in zwart en wit maar in mijn gedachten hebben ze kleuren.

Dutch Wij hebben natuurlijk meer manieren om samen te werken en van gedachten te wisselen. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Een van de fundamentele gedachten in de Europese Unie is het subsidiariteitsbeginsel. Dutch Tot slot wil ik mijn gedachten over het onderwerp vrijwilligerswerk met u delen. We should perhaps recollect here that this package also included.php the port state control administrations, the classification societies, en ik ga nu verder.

Dutch Tot slot wil ik mijn gedachten over het onderwerp vrijwilligerswerk met u delen? EN to remember to recall to recollect. Dutch Tot slot wil ik mijn gedachten over het onderwerp vrijwilligerswerk met u delen, gedachten in het engels vertaald.

Engelse Gedichten

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Natuurlijk kunt u met een dergelijke spreektijd uw gedachten niet afronden. Dutch Laten wij echter bovenal in gedachten houden dat wij te maken hebben met mensen. Dutch -- Op 20 juni heb ik met de Commissie buitenlandse zaken van gedachten gewisseld.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Bij de discussie over deze kwesties moet dit in gedachten worden gehouden.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mediaveronicahostel.com