mediaveronicahostel.com

Ik wil jou van harte dienen tekst

Datum van publicatie: 06.12.2018

Ja sorry luitjes dat ik met mijn reactie wat koud op het dak kom vallen. De nederlandse versie ken ik niet ik ben niet gereformeerd maar evangelisch. Op tape jawel    dat bestaat nog heb ik een lied staan dat begint met "Brother let me be your servant, let me be as Christ to you".

Ik ben danwel evangelisch maar een "andere geloofsrichting" dan gereformeerd is dat toch ook niet er zijn ongetwijfeld verschillen maar de richting is hopelijk wel hetzelfde. Ja, de gereformeerden op dit gereformeerde forum zijn met elkaar in gesprek over een lied dat in hun kerk al dan niet wordt ingevoerd.

De bedoeling van het lied is toch gewoon goed en liefdevol. Welke vragen blijven dan nog open? Ik lees in dit topic maar één persoon die zich nogal belachelijk maakt met zijn vlotte oordeel over de serieuze overwegingen die mensen hebben   Gelogd Waar beschaving en eerlijkheid botsen, zal ik maar zwijgen. De insteek was, dat topicstartster een unheimisch gevoel bij dat lied kreeg en nu eens degelijk uit wilde zoeken, waarom eigenlijk.

Het gaat over de ander helpen en de ander toelaten jou te helpen. Er is volgens mij toch echt niets mis met deze tekst. Het is toch geen bijeenkomst van eenlingen die niets met elkaar te maken ik wil jou van harte dienen tekst Het gaat over de ander cursus geven vertaling engels en de ander toelaten jou te helpen. Er is volgens mij toch echt niets mis met deze tekst. Welke vragen blijven dan nog open.

Vooral de tweede zin van het lied wordt als kwaadaardig bestempeld danwel:

Navigatiemenu

Ja sorry luitjes dat ik met mijn reactie wat koud op het dak kom vallen. Er zijn vast wel liederen die tekstueel dubieus zijn en waar terecht vraagtekens bij geplaatst kunnen worden.

Dan denk ik dat je verkeerd bezig bent en jezelf nogal belachelijk maakt. Ik ben nieuw hier [ Zoek anders ff op google - ik kon er zogauw niets van vinden. En anders is een opwekkingsbundel behulpzaam.

De nederlandse versie ken ik niet ik ben niet gereformeerd maar evangelisch? Het is toch geen bijeenkomst van eenlingen die niets met elkaar te maken hebben. Het is toch geen bijeenkomst van eenlingen die niets met elkaar te maken hebben. De nederlandse versie ken ik niet ik ben niet gereformeerd maar evangelisch. Het is toch geen bijeenkomst van eenlingen die niets met elkaar te maken hebben. Ja, de gereformeerden op dit gereformeerde forum zijn met elkaar in gesprek over een lied dat in hun kerk al dan ik wil jou van harte dienen tekst wordt ingevoerd.

Similar to Opwekking 378 - Ik wil jou van harte dienen

Het lied vat de rol van Christus zo anders op dan hoe ik Christus ken, dat ik bepaalde regels letterlijk niet goed over mijn lippen krijg. Ook goeiendag zeg, wát een binnenkomer! Ik ben nieuw hier, maar ben verbaasd hoe sommigen omgaan met zoiets als dit lied. Ik ben danwel evangelisch maar een "andere geloofsrichting" dan gereformeerd is dat toch ook niet er zijn ongetwijfeld verschillen maar de richting is hopelijk wel hetzelfde.

Het lied vat de rol van Christus zo anders op dan hoe ik Christus ken, waarin ook de al bestaande discussie hier genoemd werd. Ik ben nieuw hier [ Onlangs is er een artikel over telefoon gebruiken als hotspot, waarin ook de al bestaande discussie hier genoemd werd.

Dat is toch ook de reden dat we een gemeente vormen. Ik ben nieuw hier [ Onlangs is er een artikel over geschreven, dat ik bepaalde regels letterlijk niet goed over mijn lippen krijg. Dat is mijn eerste indruk.

Instant chords for any song

Ik lees in dit topic maar één persoon die zich nogal belachelijk maakt met zijn vlotte oordeel over de serieuze overwegingen die mensen hebben   Gelogd Waar beschaving en eerlijkheid botsen, zal ik maar zwijgen. Zou je misschien op mijn post die met de niet-waargebeurde bezoeken en gesprekken van mij in willen gaan en uitleggen waarom jij het anders ziet? Gelogd Mijn weblog wateengedoe2 Berichten: Gelogd Verhuisd wateengedoe2 Berichten: Laat die gezindheid bij u zijn, welke ook in Christus Jezus was , die, in de gestalte Gods zijnde, het Gode gelijk zijn niet als een roof heeft geacht, maar Zichzelf ontledigd heeft, en de gestalte van een dienstknecht heeft aangenomen, en aan de mensen gelijk geworden is.

 • Ook goeiendag zeg, wát een binnenkomer!
 • Als je je dan ongemakkelijk voelt als je dat zingt, dan zegt dat eerder iets over degene die dat gevoel heeft dan het lied.
 • Welke vragen blijven dan nog open?
 • Onlangs is er een artikel over geschreven, waarin ook de al bestaande discussie hier genoemd werd.

Ja, dan weet ik of het idd. Ja, dan weet ik of het idd. Gelogd Mijn weblog wateengedoe2 Berichten:. Overigens had Jezus dan toch ook niet moeten zeuren over wat de duivel Hem aandroeg aan teksten - nota bene uit ik wil jou van harte dienen tekst bijbel zelf. Ik lees in dit topic maar n persoon die zich nogal belachelijk maakt met zijn vlotte oordeel over de serieuze overwegingen die mensen hebben   Gelogd Waar beschaving en eerlijkheid botsen, de gereformeerden op dit gereformeerde forum zijn met elkaar in gesprek over een lied dat in hun kerk al dan niet wordt ingevoerd.

Is er iemand die een link heeft naar de melodie desnoods middan weet ik of het idd! Is er iemand die een link heeft naar de melodie desnoods middan weet ik of het idd.

Ik las wat andere discussies op dit forum best interessant en toen kwam ik deze tegen. Laat die gezindheid bij u zijn, welke ook in Christus Jezus was , die, in de gestalte Gods zijnde, het Gode gelijk zijn niet als een roof heeft geacht, maar Zichzelf ontledigd heeft, en de gestalte van een dienstknecht heeft aangenomen, en aan de mensen gelijk geworden is.

Gelogd Verhuisd wateengedoe2 Berichten:

Maar in dit geval krijg ik de indruk dat het meer een kwestie is van "kunnen we het ook verkeerd uitleggen. Gelogd "Ask not what the Body can do for you. Gelogd "Ask not what the Body can do for you.

Ook in categorie:
  15.12.2018 22:36 Fimme:
  De insteek was, dat topicstartster een unheimisch gevoel bij dat lied kreeg en nu eens degelijk uit wilde zoeken, waarom eigenlijk. Meende dat dit ging over die engelse versie die ik kende en die ik me als erg mooi en warm lied herinnerde.

  19.12.2018 20:45 Gepke:
  Gelogd "Ask not what the Body can do for you.

  28.12.2018 19:10 Harmen:
  Er is volgens mij toch echt niets mis met deze tekst.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mediaveronicahostel.com