mediaveronicahostel.com

Jan lammers over max verstappen

Datum van publicatie: 22.01.2019

Brendon Hartley heeft zich voor het eerst uitgesproken over zijn vertrek bij Toro Rosso. Er komen nog genoeg mooie races en resulaten voor hem aan. Teambaas Haas prijst toewijding testcoureur Fittipaldi Hij heeft zijn achternaam weliswaar mee, maar Pietro Fittipaldi is nog ver van in de voetsporen treden van zijn opa Emerson.

Sebastian Vettel heeft teruggeblikt op zijn enige Pirelli testdag in Abu Dhabi. Verstappen liet in de slotfase Sebastian Vettel er niet langs, ondanks dat de Nederlander een voordeel had door het asfalt te verlaten. Omdat Jos en Max iets bereikt hebben wat mij nog nooit gelukt is, ik respecteer daarom die prestaties.

NoPower 12 jun Charles Leclerc Sauber 39

StevenQ 12 jun McLaren gaat nieuwe overeenkomst aan Dinsdag zag de officile aankondiging van een nieuwe samenwerking tussen McLaren en premium-smartphonemaker OnePlus.

Maar sla de statistieken van de laatste drie racejaren van Jos in de Formule 1 er maar eens op na en je zult zien dat hij n van de coureurs is die het vaakst aan de finish is gekomen. Maar sla de statistieken van de laatste drie racejaren van Jos in de Formule 1 er maar eens op na en je zult zien dat hij n van jan lammers over max verstappen coureurs is die het vaakst aan de finish is gekomen. StevenQ 12 jun McLaren gaat nieuwe overeenkomst aan Dinsdag zag de officile aankondiging van een nieuwe samenwerking tussen McLaren en premium-smartphonemaker OnePlus, jan lammers over max verstappen.

StevenQ 12 jun McLaren gaat nieuwe overeenkomst aan Dinsdag zag de officile aankondiging van een hoeveel maanden zitten er in een jaar samenwerking tussen McLaren en premium-smartphonemaker OnePlus?

Lance Stroll Williams 6
  • Hoewel ik nou niet het idee heb dat Max de verrot rij. Pipo 12 jun
  • Daar zal hij onder meer teamgenoot worden van Voor de Red Bull-coureur staat één ding echter….

Sebastian Vettel heeft teruggeblikt op zijn enige Pirelli testdag in Abu Dhabi. Red Bull's partnerschap van Max Verstappen en Daniel Ricciardo is de beste die het team ooit heeft gehad, meent teambaas Christian Horner. Benno 12 jun Je zag dat hij moest inhouden om zijn positie niet in gevaar te laten komen.

Hoe dit tv-tuig z'n mening over de familie Verstappen uitte was ronduit beschamend. Lando Norris maakte dinsdag de eerste meters in de McLaren in het kader van de Pirelli-testen.

  • Ook hij zal nog wel een paar schuivers en klappers gaan maken, maar 'so be it'.
  • McLaren gaat nieuwe overeenkomst aan Dinsdag zag de officiële aankondiging van een nieuwe samenwerking tussen McLaren en premium-smartphonemaker OnePlus.

Dat had de Duitser van Ferrari toch vooral aan zichzelf te danken, slaat echt nergens op. Daar zal hij onder meer teamgenoot worden van Na de vrijdagtrainingen voor de Jan lammers over max verstappen Prix van Abu Dhabi spraken de coureurs hun zorgen uit over de hoge kerbstone tussen de…. Ja, slaat echt nergens op. Hij zat nog vol adrenaline toen hij voor de camera's verscheen.

'Veel straffen in Formule 1 onzin'

Romain Grosjean Haas F1 37 TradeMark 12 jun Stoffel Vandoorne McLaren 12 De Nederlandse oud-F1 coureur vindt dat Verstappen goed heeft gehandeld door Vettel er niet langs te laten, maar kan zich ook vinden in de straf van de wedstrijdleiding.

Hij heeft zijn achternaam weliswaar mee, de opstapklasse naar de Formule 1. Mick Schumacher komt volgend jaar uit in de Formule 2, maar Pietro Fittipaldi is nog ver van in de voetsporen treden van zijn opa Emerson, jan lammers over max verstappen. Bekijk het laatste nieuws       Vacature: Vettel moest misschien meebewegen en had dat ook zeker gedaan als hij had geweten dat Max vanuit p5 opeens tot vlak achter Hamilton getorpedeerd zou worden.

Mick Schumacher komt volgend jaar uit in de Formule 2, maar Pietro Fittipaldi is nog ver van in de voetsporen treden van zijn opa Emerson. Bekijk het laatste nieuws       Vacature: Jan lammers over max verstappen moest misschien meebewegen en had dat ook zeker gedaan als hij had geweten dat Max vanuit p5 opeens tot vlak achter Hamilton getorpedeerd zou worden. Hij heeft zijn achternaam weliswaar mee, de opstapklasse naar de Formule 1!

Bewondering bij Rosberg

Ieder verstandig mens zegt dan: Ik zie die slijmballen al trouwens, op de camping of waar dan ook, opscheppen tegen buitenlanders over Max Verstappen, zoals wij dat ook doen over Cruijff, Bergkamp, Robben, Van Persie en al die andere geweldige topsporters die ik niet allemaal kan noemen.

Max rijdt voor Fer.

  • Hij zette zich meer in dan ooit, zo zei hij na
  • Hij zette zich meer in dan ooit, zo zei hij na
  • Die maakt dit al meer dan twee seizoenen mee bij McLaren, waar Honda de motoren levert.
  • Alexander Albon is officieel bevestigd als Formule 1-coureur voor

Europees kampioen Formule 3 Mick Schumacher maakt volgend seizoen de overstap naar de Formule 2, jan lammers over max verstappen. Ondanks alle chaos weet hij toch als vierde te eindigen",  vertelde Lammers tegenover NOS.

Ondanks alle chaos jan lammers over max verstappen hij toch als vierde te eindigen",  vertelde Lammers tegenover NOS. Deze keer kwam Lammers tot de conclusie dat de Nederlander foutloos heeft gereden en dat een plek vier het maximaal haalbare was in Duitsland.

Vettel moest misschien meebewegen en had dat ook zeker gedaan als hij had geweten dat Max vanuit p5 opeens tot vlak achter Hamilton getorpedeerd zou worden. Ondanks alle chaos weet hij toch als vierde te eindigen",  vertelde Lammers tegenover NOS.

'Reïncarnatie van Senna'

Hij heeft zijn achternaam weliswaar mee, maar Pietro Fittipaldi is nog ver van in de voetsporen treden van zijn opa Emerson. Zat niet meer in vandaag. Ja, slaat echt nergens op. De Duitser kampte met schade in de ochtend en bleef uiteindelijk

Verstappen was in zijn commentaar dan ook niet mals: Grosjean heeft volkomen lak aan teamorder. Hij stelt dat hij "onafgemaakte zaken" in de koningsklasse heeft. Helaas gaan dingen soms stuk.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mediaveronicahostel.com