mediaveronicahostel.com

Make up stap voor stap

Datum van publicatie: 30.11.2018

Beauty Door Redactie 28 februari Zo voorkom je make-up vlekken.

Nog even verder lezen 1. Beauty Door Redactie 28 februari Waarom Omega-3 goed is voor je huid Door Redactie. Make-up primer zorgt er voor dat je make-up ook langer blijft zitten door de dag heen. Dat is natuurlijk altijd fijn. Wil je toch een beetje oogschaduw aanbrengen?

De Beste Tips En Trucs. Zoveel zelfs dat het niet uitmaakt of je nu een CC-cream of een BB-cream gebruikt. Een volgende stap in het aanbrengen van make-up in de juiste make up stap voor stap is om een beetje concealer te gebruiken. Tips en tricks voor witte tanden Door Michelle. Tips en tricks voor witte tanden Door Michelle.

Breng ook nog een beetje mascara aan op de bovenste en onderste wimpers. Nog even verder lezen 1.
 • Je kunt deze stap ook doen voor je oogmake-up maar dat ligt aan jouw persoonlijke voorkeur. Lipliner zorgt er voor dat je lippen mooi geaccentueerd worden en dat je lipstick lang blijft zitten.
 • Test het niet uit op de rug van je hand zoals vaak wordt beweerd. Is het streepje na een minuutje vrijwel onzichtbaar geworden, dan is dit jouw perfecte tint.

Start met een goede primer voordat je oogschaduw gaat aanbregen. We beginnen met de BB-cream. Twee Kleuren Oogschaduw Aanbrengen. Lees hier meer over het aanbrengen van oogschaduw: Daarnaast bestaat er nu ook een zogenaamde CC-cream.

 • Je kunt deze stap ook doen voor je oogmake-up maar dat ligt aan jouw persoonlijke voorkeur. Gebruik een verzorging met een SPF van minumum
 • De afkorting BB staat voor Blemish Balm.

Gebruik een foundation en breng die gelijkmatig aan op je gezicht. Je kunt uit verschillende type make-up producten kiezen in deze stap. Je kunt uit verschillende type make-up producten kiezen in deze stap, make up stap voor stap. Gebruik een foundation en breng die gelijkmatig aan op je gezicht. Nu is het tijd voor je lippenmake-up als je make-up wilt aanbrengen in de juiste volgorde.

Stap 2. Verzorg Je Huid Met Een Make-up Primer Of Moisturizer

Als je de concealer uitwrijft zijn de kringen mocht je deze hebben minder goed zichtbaar. Een heel klein beetje poeder helpt namelijk ook om je lipstick langer te laten zitten.

Gebruik eventueel een speciale borstel om het product goed te verspreiden.

Waarom Omega-3 goed is voor je huid Door Redactie. Nog even verder lezen 1. Let er wel goed op welke kleur lipliner je kiest. Let er wel goed op welke kleur lipliner je kiest.

Nog even verder lezen 1.

Het beste van Libelle in je mailbox

Oogschaduw Langer Laten Zitten. Stap-voor-stap, van het verzorgen van je gezicht tot het aanbrengen van je blush. Lees verder na de reclame.

Je gaat voor een egale, stralende teint. Gezicht make up Lippen Oog make up Oogschaduw. Nu is het tijd voor je lippenmake-up als je make-up wilt aanbrengen in de juiste volgorde, make up stap voor stap. Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard:. Deze doet ongeveer hetzelfde als een BB-cream. Deze doet ongeveer hetzelfde als een BB-cream. Deze doet ongeveer hetzelfde als een BB-cream.

Stap 1. Stap Onder De Douche En Was Je Gezicht

Zoek een kleur die aanleunt bij de natuurlijke kleur van je lippen. Tenslotte breng je een beetje lipgloss aan op je lippen of een lichte lippenbalsem. Je kunt nu aan de slag met je ogen make-up zoals mascara en oogschaduw.

Breng dan zwarte, zet ze dus in de kijker. Breng dan zwarte, zet ze dus in de kijker! Twee Kleuren Oogschaduw Aanbrengen.

Ook in categorie:
  07.12.2018 06:01 Hanne:
  De tweede stap in de juiste volgorde aanbrengen van make-up is om de juiste basis make-up op je gezicht aan te brengen. Laat dus oogschaduwprimer onderdeel uitmaken van je make-up routine.

  17.12.2018 05:55 Naime:
  Kies een blush die die kleur nabootst. Je kunt ook kiezen om een moisturizer te gebruiken als basis gezichtsmake-up.

  25.12.2018 00:09 Nihad:
  Lees verder na de reclame.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mediaveronicahostel.com