mediaveronicahostel.com

Smoothie galia meloen ananas

Datum van publicatie: 23.11.2018

Ananas is gezond en levert onder andere bromelaïne een ontstekingremmend enzym en vele vitaminen C op. De meloen die je voor deze smoothie kunt gebruiken zijn alle soorten suikermeloenen.

Schil de ananas en de meloen en snijd de vruchten in stukken. Ananassmoothie met meloen en munt. Heb je moeite met het snijden van een ananas? Ananas is gezond en levert onder andere bromelaïne een ontstekingremmend enzym en vele vitaminen C op. Die had ik toch al staan. Heb je meer trek in een frisse dikkere drank, gebruik dan de blender.

Kook Smoothie galia meloen ananas 15 minuten. Munt is een kruid en heeft een geneeskrachtige werking. Munt is een kruid en heeft een geneeskrachtige werking. Heb je meer trek in een frisse dikkere drank, heb je het dan over 3,5 gram suiker per persoon.

Munt is een kruid en heeft een geneeskrachtige werking.

Privacyverklaring - Disclaimer - Sitemap - Contact.

De frisse ingrediënten

Blend de ingrediënten tot een egale groene smoothie. Galiameloen banaan yoghurt smoothie. Bekijk de instructievideo voor leden. Voeg de Galiameloen toe aan de yoghurt en de banaan. Dit in tegenstelling tot de suikers die in de categorie vrije suikers vallen.

Peter van 't Riet 13 juli om

Peter van 't Riet 13 juli om In magere yoghurt zit nauwelijks vet en in volle yoghurt zit het meeste vet. Peter van 't Riet 13 juli om In magere wat helpt tegen een kater zit nauwelijks vet en in volle yoghurt zit het meeste vet. Munt is een kruid en heeft een geneeskrachtige werking.

Michel 5 juli om Ik kwam op het idee voor smoothie galia meloen ananas recept, omdat iemand in de Supersnel Gezond  30 dagen uitdaging Facebook groep  aangaf de andere smoothie met Galiameloen niet zo lekker te vinden.

De benodigdheden

En suiker is suiker, dat is ook waar. Als laatste giet je de drank in een leuk glas! Kook Tijd 15 minuten. Oeps, de voedingswaarden kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten zijn alleen beschikbaar voor leden.

Peter van 't Riet 13 juli om Hoek van holland harwich duur ananassmoothie met meloen en munt is heerlijk verfrissend. Peter van 't Riet 13 juli om De ananassmoothie met meloen en munt is heerlijk verfrissend. Peter van 't Riet 13 juli om Smoothie galia meloen ananas ananassmoothie met meloen en munt is heerlijk verfrissend. Peter van 't Riet 13 juli om De ananassmoothie met meloen en munt is heerlijk verfrissend.

Het Galiameloen banaan yoghurt smoothie recept

Ik kan mijn gezonde smoothie nog even koelen op mijn werk voor ik het met de middag nuttig. Die feedback inspireerde mij direct om een zoetere variant met Galiameloen te bedenken en met succes! Heb je moeite met het snijden van een ananas? Gezien je per persoon maar gram yoghurt eet, zijn de verschillen onder de streep erg klein. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat.

  • Het Galiameloen banaan yoghurt smoothie recept.
  • Weg met overgewicht en chronische ziekten!
  • Ananassmoothie met meloen en munt.
  • Wil je weten wat die extra's zijn voordat je lid wordt?

Gebruik het liefst verse munt, want dan komt de smoothie pas echt tot zijn recht. Gebruik het liefst verse munt, want dan komt de smoothie pas echt tot zijn recht. Voeg de Galiameloen toe aan de yoghurt en de banaan. Artikelen Smoothie galia meloen ananas een ananas snijden Hoe een ananas schillen Zelf Ananas planten Gezonde smoothies maken met ananas.

Peter van 't Riet 13 juli om. Artikelen Hoe een ananas snijden Hoe een ananas schillen Zelf Ananas planten Gezonde smoothies maken met ananas! De hieronder beschreven ingredinten zijn in principe bedoeld voor 1 glas.

Over het Galiameloen banaan yoghurt smoothie recept

Dat was een wat hartige smoothie, doordat ik olijfolie en een beetje zout gebruikte in het recept. Wil je een iets luchtigere drank? Deze Galiameloen banaan yoghurt smoothie is net een heerlijke zomerse milkshake. Doe de ananas samen met de meloen in de sapcentrifuge of blender.

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties per e-mail! Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties per e-mail.

Ook in categorie:
    25.11.2018 19:54 Kajol:
    Ik neem mijn smoothies altijd mee naar mijn werk, want als ik met honger in de winkel staat, maak ik toch weer de verkeerde keuzes! Ananas is gezond en levert onder andere bromelaïne een ontstekingremmend enzym en vele vitaminen C op.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mediaveronicahostel.com