mediaveronicahostel.com

Update installeren niet mogelijk

Datum van publicatie: 04.06.2018

Mijn dank is groot. Kan geen reservekopieën meer maken via iCloud, contacten verdwijnen en dan zijn ze er weer?

Ik vind het helemaal niks, dit soort antwoorden!! Wesley Fabry 28 maart om 9: Els 27 maart om Zowel als herstel, als dfu. Karin 1 augustus om

Als antwoord op het bericht van StanWDK op 22 oktober Mijn dank is groot. Als antwoord op het bericht van StanWDK op 22 oktober Mijn dank is groot.

Janou 23 maart om Ik heb bovenstaande dus uitgevoerd.
 • Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn.
 • Ivonne 24 maart om

Recente iFun

Freek 23 juni om Zelf heb ik een iphone 6 met iOS 9. Wat kan ik aan beide problemen doen? N 26 maart om Tik op de iOS-update en daarna op 'Verwijder update'.

Ook als ik mijn Iphone met mijn laptop verbind staat er dat mijn Iphone up to date is. Elisabeth 29 mei om

 • Ook als ik mijn Iphone met mijn laptop verbind staat er dat mijn Iphone up to date is.
 • Hoe tevreden bent u met deze reactie? Wim 24 augustus om

Terug gezet in de tijd werkte 10 minuten en daarna was dit tevens corrupt. Hallo MarcoHeemskerk, Wij bieden mensen oplossingen aan die gericht zijn op de specifieke problemen. Niet alleen nu met de nieuwe iOS maar dat is vrijwel altijd een drama, update installeren niet mogelijk. Hallo MarcoHeemskerk, Wij bieden mensen oplossingen aan die gericht zijn op de specifieke problemen.

Ik heb de app Swype geïnstalleerd vanaf het begin dat ik deze iPhone heb… Nooit problemen mee gehad, maar de laatste tijd loopt hij steeds vaker vast. Het snel afnemen van de batterijduur is een terugkomend probleem bij iOS-updates, hier is vrij weinig aan te doen en komt vaak omdat er achterliggende rommel van de vorige update achterblijft en je veel meer je iPhone, iPad of iPod Touch gebruikt om alle nieuwe functies te testen.

Hallo StanWDK, Je kunt inderdaad "bestanden behouden" maar ik zou toch opteren om eerst back-ups te maken, voor alle zekerheid. Apple support ingeschakeld tot op heden niet opgelost alle tips en trics geprobeerd!

Momenteel lees update installeren niet mogelijk geen soortgelijke problemen. Rotvervelend als je een week gaat kamperen. Na alle tips doen de links in Safari het weer wel, maar als ik het in Whatsapp of Mail probeer loopt het programma gelijk vast en moet ik het hard afsluiten. Betreft ipad air 2! Betreft ipad air 2.

Vrageninfo

Terug gezet in de tijd werkte 10 minuten en daarna was dit tevens corrupt. Ik weiger te accepteren dat ik van alles moet deinstalleren om een belabberde update mogelijk te maken.!! Probeer eerst eens de Windows 10 update probleemoplosser om daarna eerst de update te gaan uitvoeren, eventueel kun je deze link gebruiken voor de Update Catalog. Wesley Fabry 28 maart om 9:

 • Sinds de update lopen als mijn apps niet meer gelijk met de tijd.
 • Marco 28 maart om
 • En vanmorgen met de ipad2 van mijn vrouw ook de 9.
 • Judith 25 maart om

Els 25 maart om Waarom is het een ongelofelijk drama om een hotspot verbinding te maken tussen mijn macbook air en mijn iPhone 6??. Ik keek op het scherm en zag geen berichten. Erik 22 maart om Na alle tips doen de links in Safari het weer wel, maar als ik het in Whatsapp of Mail probeer loopt het programma gelijk vast en moet ik het hard afsluiten. Update installeren niet mogelijk keek op het scherm en zag geen berichten. Siri gebruiken op een HomePod voor muziek.

Start de computer en het iOS-apparaat opnieuw op. De volgende update's worden niet voltooid: Mogelijk kunt u om één van deze redenen een iPhone, iPad of iPod touch niet draadloos of via de ether bijwerken.

Na update iPad2 opent iBooks niet meer? Nu kan ik op mijn iMac weliswaar oudere generatie mijn e-mails niet meer downloaden in Mail. Na update iPad2 opent iBooks niet meer.

Ook in categorie:
  13.06.2018 14:45 Antoni:
  Invoer was niet mogelijk. Wat kan ik doen?

  16.06.2018 02:19 Scotty:
  Wat kan ik doen? Ipad3 waarop ik iBooks niet meer kan openen.

  24.06.2018 09:38 Willem:
  Hulp bij iOS-updates via de ether Mogelijk kunt u om één van deze redenen een iPhone, iPad of iPod touch niet draadloos of via de ether bijwerken.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@mediaveronicahostel.com